2014, том 76, №5
Фізіолого-біохімічні властивості штамів Lactobacillus plantarum, ізольованих із традиційних ферментованих продуктів різних регіонів України
Василюк О.М., Коваленко Н.К., Гармашева І.Л.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):2-8.
Резюме | Повний текст (PDF, укр)
Компонентний склад α-L-рамнозидаз Cryptococcus albidus і Eupenicillium erubescens
Гудзенко О.В., Варбанець Л.Д.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):8-14.
Резюме | Повний текст (PDF, укр)
Антагоністична активність штамів Bacillus amyloliquefaciens – перспективних агентів біоконтролю зернових культур
Драговоз І.В., Пасічник Л.А., Жукова Д.А., Лапа С.В., Крючкова Л.О., Авдєєва Л.В.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):15-19.
Резюме | Повний текст (PDF, укр)
Мікробний біом різних ґрунтів й ґрунтово-кліматичних зон Полтавської області
Патика В.П., Тараненко С.В., Тараненко А.О., Калініченко А.В.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):20-25.
Резюме | Повний текст (PDF, укр)
Дріжджі - збудники хвороб бур'янів
Яковлева Л.М., Савенко О.А., Янєва О.Д., Пасічник Л.А.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):26-33.
Резюме | Повний текст (PDF, рос)
Вплив різних липкогенних композицій на спороутворення та синтез білка колекційними штамами Bacillus thuringiensis
Круть В.В., Данкевич Л.А., Воцелко С.К., Патика В.П.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):34-41.
Резюме | Повний текст (PDF, укр)
Обмеження розвитку полівалентних фагів Т7-групи профаговими елементами
Файдюк Ю.В., Товкач Ф.І.
Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):42-50.
Резюме | Повний текст (PDF, англ)