2014, том 76, №5

Експериментальні праці 

Фізіолого-біохімічні властивості штамів Lactobacillus plantarum, ізольованих із традиційних ферментованих продуктів різних регіонів України
Василюк О.М., Коваленко Н.К., Гармашева І.Л.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):2-8.

РезюмеПовний текст (PDF, укр)


Компонентний склад α-L-рамнозидаз Cryptococcus albidus і Eupenicillium erubescens
Гудзенко О.В., Варбанець Л.Д.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):8-14.

РезюмеПовний текст (PDF, укр)


Антагоністична активність штамів Bacillus amyloliquefaciens – перспективних агентів біоконтролю зернових культур
Драговоз І.В., Пасічник Л.А., Жукова Д.А., Лапа С.В., Крючкова Л.О., Авдєєва Л.В.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):15-19.

РезюмеПовний текст (PDF, укр)


Мікробний біом різних ґрунтів й ґрунтово-кліматичних зон Полтавської області
Патика В.П., Тараненко С.В., Тараненко А.О., Калініченко А.В.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):20-25.

РезюмеПовний текст (PDF, укр)


Дріжджі - збудники хвороб бур'янів
Яковлева Л.М., Савенко О.А., Янєва О.Д., Пасічник Л.А.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):26-33.

Резюме | Повний текст (PDF, рос)


Вплив різних липкогенних композицій на спороутворення та синтез білка колекційними штамами Bacillus thuringiensis
Круть В.В., Данкевич Л.А., Воцелко С.К., Патика В.П.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):34-41.

РезюмеПовний текст (PDF, укр)


Обмеження розвитку полівалентних фагів Т7-групи профаговими елементами
Файдюк Ю.В., Товкач Ф.І.

Mikrobiol. Z. 2014; 76(5):42-50.

РезюмеПовний текст (PDF, англ)